
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
4.jpg)
.jpg)
.jpg)










.jpg)
.jpg)
1.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Кухар вищого європейського рівня в Чернівцях!
8 серпня в ресторані «ФРЕГАТ» вперше в західному регіоні України починає роботу одна з кращих випускниць легендарної академії кулінарного мистецтва «Le Cordon Bleu» Paris з сертифікатом професійного кухаря європейського зразка - Дубчак Оксана. Яка в даний час згідно підписаного контракту проходить стажування в двох зірковому мішленівському ресторані Taillevent, який розташований в самому серці Парижа, після стажування була запрошена на роботу в цей ресторан кулінаром - кондитером.
Страви високої французької кухні. про приготування яких кухарі інших закладів можуть тільки мріяти, Ви зможете спробувати від бренд-шефа ресторану «ФРЕГАТ», що знаходиться в місті Чернівці по вулиці О. Кошового, 12.
Запрошуємо Вас відвідати наш ресторан і доторкнутися до магії високої французької кухні.
Телефонуйте!
050 909-37-97, телефон / Факс(0372) 55-56-85, (0372) 904-504


















Статті
Україна братиме участь у Всесвітній кулінарній олімпіаді - 2016
Віримо в Вас та чекаємо з перемогами!
5 відгуків