Увійти на сайт

Увійди на сайт, використовуючи одну з соцмереж:

×
Ты вже проголосував за цей відгук
Нагору


Weekend відповідає :)

Все геніальне - просте!

Хочете урізноманітнити свій відпочинок? Душа прагне свята, а розум бореться за економність? Зробити гармонію в собі Вам допоможе інформаційний портал «Выходной».
29 травня 2014 в 01:33
1265 переглядів
     Відпочинок на природі – це обов’язково смачна їжа, приготовлена на відкритому вогнищі, яка ніколи не зрівняється із тією, що готуємо вдома. Найпопулярніша страва, безумовно, шашлик чи в більш економному варіанті – прості сосиски. Та мало хто знає, як урізноманітнити меню пікніка. Пропонуємо Вам кілька рецептів, які не складно приготувати за допомогою всім відомої решітки. Таким чином ваш відпочинок стане незабутнішим, а страви смачнішими.

Якщо Ви не хочете зраджувати традиції готувати м'ясо на відпочинку, то можете обрати курятину. Звісно, кожний знає, як смажити на вогні елементарно замариновані в майонезі курячі крильця чи стегенця. Але рекомендуємо Вам оригінальну страву- курячі кишеньки. Приготування займе близького 1 години.

Інгрідієнти:

-Філе куряче - 2шт.;

-сир твердий - 100-150 г.;

-батон (скибки) - 4-5 шт.;

-яйце куряче - 1шт.;

-спеції: сіль, перець чорний мелений, паприка;

-зелень.

                                            Приготування:

- Промити та висушити куряче філе, зробити в середині надрізи, роблячи так звану кишеньку;

- натерти сіллю, перцем та паприкою;

- приготувати начинку: нарізати сир кубиками, додати сухарики або ж батон нарізаний кубиками, яйце і перемішати;

- начинити кишеньки;

- щільно загорнути у фольгу, шов зробити угорі;

- викласти на решітку і смажити до готовності.


Для прихильників рибних страв пропонуємо оригінальний рецепт - скумбрія запечена з розмарином. Приготування займає до 1 години.

Інгредієнти:

-скумбрія 1шт.;

-лимон   0,5 шт.;

-розмарин сухий та сіль.

                                                  Приготування:

- Очищену та помиту рибу натерти сіллю;

- у брюхо (середину) риби кладемо дольки лимону, зверху посипаємо розмарином;

- загортаємо у фольгу та ставимо на решітку. 

 Якщо ж у вас часу обмаль, а закуска повинна мати неперевершені смакові якості та вигляд, то пропонуємо Вам новенький рецептлаваш на грилі.

Інгредієнти:

-листи лавашу 3шт.;

-томати   6 шт.;

-масло вершкове 100г.;

-сир твердий   200 г.;

-петрушка 1 пучок.

                                            Приготування:

- Лаваш розрізати на рівні половини, змастити тоненьким шаром масла;

- посипати рівномірно сиром, по центру викласти нарізані нетовстими кружальцями помідори і викласти свіжу петрушку.

- загорнути лаваші;

- обсмажуючи на решітці, потрібно добре пильнувати та часто перевертати, адже готуються вони дуже швидко.

 Не за горами сезон кукурудзи, тому можна приготувати кукурудзу по-іспанськи. Готується до 30хв.

Інгредієнти:

-кукурудза -5шт.;

-майонез - 5-6 ст.л.;

-часник -1 зубочок;

-твердий сир;

-паприка.

                                     Приготування:

- Над вогнем обсмажити молоду цукрову кукурудзу;

- змішати майонез з часником та змастити сумішшю готову кукурудзу;

- посипати паприкою та натертим сиром.

 І наостанок пропонуємо Вам рецепт легкої закуски – шашлик із шампіньйонів.

Інгредієнти:

-шампіньйони 200г.;
-цибуля 1 шт.;
-помідори   1 шт.;
-спеції за смаком;
-майонез 2 ч.л.;
-зелень за смаком.

                                         Приготування:

- Очищені і помиті гриби складаємо в об'ємну посудину, змащуємо майонезом та цибулею нарізаною кільцями;

- перемішуємо та залишаємо на 10-15 хв. для маринування;

- помідори ріжемо кружальцями;

- на шампур наколюємо гриби, помідори і цибулю;

- прикрашаємо страву зеленню.


Смачного Вам відпочинку!




Популярное в блоге





Нет комментариев