Увійти на сайт

Увійди на сайт, використовуючи одну з соцмереж:

×
Ты вже проголосував за цей відгук
Нагору


Огляди

Паб “Терція”: клуб живого спілкування для справжніх поціновувачів крафтового пива


29 листопада 2017 в 14:52
3480 переглядів
Ель і лагер, світле і темне, фільтроване і нефільтроване, масове і крафтове… Пиво поділяють на види за різними ознаками: методами виробництва, інгредієнтами та кольором. Воно буває таким різним, але саме це, мабуть, і робить його улюбленим напоєм мільйонів, адже кожен може обрати на свій смак та гаманець. 
Якщо говорити про пиво“масове” (те, що продається у мас-маркетах) та крафтове (яке вариться на власних пивоварнях пабів), то останнє почало стрімко набувати популярності. Пивні сомельє стверджують: поціновувачі напою готові платити більше, аби куштувати натуральне пиво з оригінальним смаком, а не масовий продукт із пластикових пляшок.

З історії крафтового пива 

Вперше термін “крафтове пиво” використав американський журналіст Вінс Коттоне в 1984 році у статті “Craft Brewing Comes of Age”, щоб описати невеличку пивоварню, яка використовує традиційні методи і сировину, для саморобного, безкомпромісного пива, яке продається локально. Автор статті назвав це пиво живим, справжнім. 
 У своїй книзі “Good Beer Guide: Breweries and Pubs of the Pacific Northwest”, Вінс приходить до висновку стосовно визначення крафтового пива: “ідеальне крафтове пиво – це безкомпромісне пиво, зроблене вручну в певній місцевості, в невеликій кількості, з використанням природної сировини, продається на розлив і непастеризоване”.

Крафтове пиво у Чернівцях 

Не секрет, що у Чернівцях є кілька закладів, які мають власні пивоварні. Один з таких – паб “Терція”, що знаходиться за адресою вулиця Ентузіастів, 7. Паб позиціонує себе як клуб живого спілкування і працює під девізом “Затишно, хмільно, смачно, приємно, гостинно, щиро”. 
“Терція” пропонує гостям 5 сортів пива власного виробництва, а також особливі сорти пива за авторськими рецептами до певних дат та подій. Неможливо не згадати про кухню, адже в меню представлені не лише закуски до пива, а й чимало апетитних страв для любителів смачно поїсти.

5 сортів пива власного виробництва фабрики пива “Терція” 

“Терція Світле” – прозоре, “сонячне” пиво, в якому поєднуються чистий тонкий ячмінно-солодовий смак з вишуканою швидкоплинною гіркотою. Цей сорт прекрасно втамовує спрагу, особливо в спекотні літні дні. Смакує охолодженим до 6-8 градусів. 
“Терція Пшеничне” – пиво, виготовлене з використанням пророслої пшениці. Смак цього напою дуже насичений і складний, з пікантною присутністю фруктових ноток. Йому притаманний аромат свіжого хліба, трав і спецій. Пиво легко п’ється, воно водночас і солодке, і злегка гіркувате. 
“Терція Золоте” – це комбінація світлого солоду, якісної води та відбірного хмелю, яка створює золотисте по кольору і насичене за смаком пиво. Завдяки щільній текстурі воно має сильно виражений солодовий присмак з яскраво відчутною, але нерізкою гіркотою і ароматом хмелю. 
“Терція Оксамитове” – пиво, створене за авторським рецептом. Купаж зі світлого, карамелізованого і світло-карамелізованого солоду надає йому неповторний колір темного бурштину. Воно має надзвичайно м’який кисло-солодкий смак з помірною гіркотою і ледь вловимими карамельно-фруктовими нотками. 
“Терція Стаут” – чорне пиво, зварене за класичним рецептом ірландського стаута з використанням паленого ячмінного зерна. Дуже темний солодко-гіркий бархатистий напій з відчутним кавоподібним запахом та незначним додатковим шоколадним ароматом.

Особливі сорти пива власного виробництва фабрики пива “Терція” 

Окрім 5 стандартних сортів пива, фабрика варить особливі сорти за авторськими рецептами до певних дат та подій. До прикладу, до весняних свят був розроблений сорт “Весняна квітка”, для приготування якого використовувався купаж чотирьох карамелізованих сортів солоду. Влітку гостям закладу пропонували скуштувати “Медовий Ель”, при виготовленні якого використовувався натуральний мед, на Halloween – “Хмільний гарбуз”, а на Різдво – “Різдвяне”. Кожен сорт вариться виключно один раз і більше ніколи не повторюється! Тож не пропустіть новий сорт!

“Родзинки” кухні 

Серед звичних холодних закусок, салатів, перших та других страв, гарнірів і закусок до пива, знаходимо в меню страви, які викликають неймовірне зацікавлення: двохкілограмову пивну тарілку “Для повного щастя”, кілограмову жаровню “Для друзів” та фірмову рульку, запечену в пиві. 
Для бажаючих відсвяткувати у пабі корпоративи, День народження чи інші особливі свята, у закладі діє бенкетне меню. Детальну інформацію про організацію бенкету та інформацію про бенкетні страви можна отримати у адміністрації за номером 099 354 13 87.

Приємних і смачних дегустацій! 

Паб “Терція” – це заклад із неповторною енергетикою, який потішить справжніх поціновувачів крафтового пива, клуб живого спілкування, ідеальне місце для перегляду футбольних трансляцій та святкування особливих подій.




Популярное в блоге





Нет комментариев