Увійти на сайт

Увійди на сайт, використовуючи одну з соцмереж:

×
Ты вже проголосував за цей відгук
Нагору


Огляди

Дикий Захід у центрі міста або як відчути себе ковбоєм у ХХІ столітті


8 листопада 2017 в 20:01
5133 просмотру

Звичайно, часи бравих і відважних ковбоїв вже давно пройшли - одні проміняли свого вороного коня на сталевого двоколісного, інші перебралися в мегаполіси та забули колишні образи. Однак на просторах США культура ковбоїв все-таки живе, хоча і осучаснилася. Побачити її можна навіть і в сучасних закладах - чудовим прикладом є салун-ресторан «Ранчо», що знаходиться на вулиці Головна 80 (на розі двох вулиць: Шевченко та Головна).
Заклад з прекрасним інтер'єром, смачною кухнею, затишною атмосферою, як для відпочинку наодинці, так і для побачень. А щоб повністю відчути антураж закладу, візьміть з собою велику компанію!
Власники називають свій заклад особливим середовищем, оскільки в салуні “Ранчо” Ви зможете не тільки приємно провести своє дозвілля, а й поринути в далекі часи.

“Чому саме Дикий Захід в Європейському містечку?” 

Побувавши у салуні «Ранчо» та поспілкувавшись із власниками, важко повірити, що це є у Чернівцях. Адже це один із небагатьох закладів нашого міста із яскраво вираженою концепцією. Нам вдалось задати декілька запитань власникам закладу. 

В якому напрямку працює Ваш заклад? 

В нас виникла ідея Салуна, тобто закладу із алкоголем, де п‘ється багато спиртних напоїв (самогон, пиво, віскі, та все те, що «горить») та смачною кухнею, орієнтованою на м`ясні страви. У концепції закладу закладений дух Дикого Заходу, хотілось відтворити цікаві деталі того часу. 

Як створювався інтер‘єр, звідки брали елементи декору? 

З нами працювало багато ідейних людей, в тому числі і Львівський дизайнер. Вони ділилися багатьма ідеями з нами. Ми хотіли, щоб кожен зал відрізнявся один від одного, щоб були грубі форми і щось незвичне для наших Чернівців. При цьому хлопці озвучували свої ідеї, а ми доповнювали і подавали свої, і так потихенько створювався наш заклад. 

Що є головними символами Вашого закладу? 

Наші барні стільчики – коники, вони користуються дуже великою популярністю, «зал 18+», а також ковбой – бандит.

Як виникла ідея назви закладу? 

На даний час у нас 2 робочі назви: вивіска над вхідними дверима - Dry Law (Сухий Закон) та Ранчо. Коли пропонували назву Dry Law, то ми передбачали, що тут буде специфічна подача алкоголю. Зважаючи на те, що колись був «сухий закон» і не можна було пити, а якщо і пили - то потаємно, офіціанти мали б приносити пляшки алкоголю у пакетах, щоб не було видно. Ми зробили вивіску Dry Law, і нам здалось, що контекст “потаємно” не дуже підходить. Адже, по-перше, у закладі є барна стійка з алкогольною вітриною і таємничості як такої вже немає. А по-друге, більш пізнаваним стала все-таки назва Ранчо. 

Це правда, що секретом Ваших смачних страв – є хоспер? 

 У нас авторська кухня. Страви готуються за спеціальними технологіями. Однією з таких є хоспер – це іспанська методика приготування в закритій духовій шафі на вугіллі. Страви виходять дуже смачними! Коли готується м‘ясо, воно набирає певного аромату і виходить дуже апетитним. 

Яка страва закладу є найулюбленішою у відвідувачів? 

Частіше всього замовляють м`ясні страви, приготовлені в хоспері та піцу. Як кажуть гості, піца в нас дуже смачна! А також замовляють страви на компанію, наприклад дошку Дикий Захід (сюди входить 3 види м‘яса); авторські салати: Зелена Прерія, салат з куркою та овочами гриль, теплий салат із телятиною. Ми самі випікаємо кукурудзяний хліб з болгарським перцем. Ми намагались відтворити блюда американської кухні, адаптовані під Україну.

Розкажіть, будь ласка, про ваші акції? 

На даний момент, ми зробили щасливі дні тижня. Кожного дня є якийсь приємний бонус. Щопонеділка при замовленні риби, ви отримуєте бокал вина в подарунок, щоп‘ятниці – для любителів пива – безліміт, Ви за 99 грн. можете випити стільки пива, скільки захочете і зможете. У четвер – день любителів шотів, будь-який шот – 35 грн. У неділю можна прийти та покурити кальян зі знижкою 50 %; у середу – 1+1 на піцу, тобто при замовленні однієї піци можете отримати ще одну таку ж чи іншу в подарунок. Всі деталі по акціях можете переглянути на наших сторінках в інстаграм та фейсбук . 

Що окрім кухні та інтер’єру вражає відвідувачів? 

Цікавинкою закладу є те, що ми пропонуємо нашим гостям інтерактивну знижку. Наші офіціанти виносять дошку з кубиком і пропонують зіграти в гру. Відвідувач кидає кубик, яке число випадає - таку і знижку у відсотковому співвідношенні до рахунку гість отримує. А якщо у відвідувача є картка постійного гостя, у нього є можливість збільшити свою знижку, докупивши кубики за символічною ціною. Тобто гарантовано ми даємо один кубик, проте можна купити ще один чи два, щоб збільшити знижку до максимальної цифри – 18%. 

Що нового ми побачимо у Вашому закладі в найближчому майбутньому? 

Ми пропрацювали півроку і побачили, які вподобання у наших відвідувачів, а тому потроху змінюємо меню, добавляємо нові позиції, які на нашу думку будуть користуватися найбільшим попитом. Хочемо ввести такі страви, як ребра. Планується 6 видів реберців, які приготовленні різним способом. У нас в місті такого не роблять, це точно. А також інші нові особливості, про які Ви зможете дізнатися, коли завітаєте до нас.

Хочете побувати на Дикому Заході? Двері “Ранчо” завжди відкриті для гостей! Це місце для людей, які захоплюються вестернами і приховують у собі дух завойовника! Відвідавши салун “Ранчо”, Ви будете приємно здивовані відмінним сервісом, смачною кухнею і затишною атмосферою. 
Замовити столик: +38 099 423 85 87 





Популярное в блоге





Нет комментариев